W naszej polskiej rodzinnej palarni wypalamy kawę dla wszystkich szukających przyjemności w piciu kawy. Aby każdy mógł sobie ją zaparzyć tak jak chce, jak lubi i realizować siebie, swój potencjał i swój najlepszy możliwy dzień z towarzyszeniem po prostu najlepszej kawy.

o_nas.png

Nasza palarnia kawy

Jak powinna wyglądać i działać profesjonalna palarnia kawy? Oczywiście tak jak nasza. Brzmi to nieskromnie ale to nie jest żart. Od palarni w przydomowym garażu do ponad ośmiuset metrów kwadratowych profesjonalnie zaprojektowanej powierzchni z wydzielonymi strefami dla każdego z etapów procesu wypalania. Dzięki zaangażowaniu całej rodziny stworzyliśmy idealne warunki do wypalania kawy speciality.

Nasza palarnia

jak wypalamy kawę

Jak wypalamy kawę

Jeśli chodzi o produkcję to trzymamy się niezmiennie zasady – zero kompromisów. Wiemy dokładnie jakie ziarna są najlepsze i takie też pozyskujemy. Od ludzi, którzy kochają tę robotę, tak jak my. Wiemy jaką ją wypalać i robimy to co najmniej raz w tygodniu, żeby zachować najwyższą świeżość i serwować ci kawę prosto z palarni. Bez długiego łańcucha pośredników, hurtowni i magazynowania.

Tradycja połączona z nowoczesnością

Wykorzystujemy tradycyjne metody i rzemieślniczy sprzęt, które w połączeniu z najnowszymi zdobyczami technologii, takimi jak innowacyjny, opatentowany system chłodzenia kawy suchym lodem, gwarantują niepowtarzalny smak i aromat naszej kawy.

nowoczesnosc_technologia.png
zespol.png

Zespół

Coffee and Sons to ponad 20 osób, które każdego dnia dbają o to, żeby nad Twoją filiżanką unosił się aromat ulubionej kawy. Są wśród nas pasjonaci motoryzacji, technologii i podróży, którzy wnoszą do zespołu różne perspektywy i sprawiają, że nasza palarnia jest miejscem wyjątkowym.

Loading...