Kawa ziarnista Peru Swiss Water
Kawa ziarnista Peru Swiss Water
Kawa ziarnista Peru Swiss Water
Kawa ziarnista Peru Swiss Water
marcepan , dzika wiśnia

Kawa ziarnista Peru Swiss Water

39,00 zł

Waga

Ilość

 

Darmowa dostawa od 99 zł

 

Czas dostawy 1-2 dni robocze

Kwasowość
Gorycz
Słodycz

Kawa bezkofeinowa

Doskonała opcja na popołudniową kawę w miłym towarzystwie, bez obawy o dobry sen.  

Metody parzenia

ekspres kolbowy

french press

kawiarka

Profil smakowy

marcepan

dzika wiśnia

Kawa bezkofeinowa

Masz ochotę na pyszne, kremowe cappuccino albo latte, ale nie możesz lub nie chcesz przyjmować kofeiny?

Poznaj Peru Swiss Water, czyli kawę poddaną naturalnemu procesowi wypłukiwania kofeiny słodką wodą. Z ziaren kawy usunięte zostaje aż 99,9% kofeiny, pozostawiając nienaruszony smak i aromat klasycznej kawy ziarnistej.

Napar przygotowany z bezkofeinowych ziaren Peru Swiss Water posiada wyczuwalne nuty dzikiej wiśni oraz słodkiego marcepanu. Idealnie sprawdzi się w ekspresach automatycznych i kolbowych, czy kawiarce, dając wyrazisty napar, stanowiący też doskonałą bazę pod ulubione kawy mleczne.

Peru Swiss Water

6 AM

Niesamowita Kawa Bez Kofeiny - dowiedz się więcej o procesie Swiss Water

Swiss Water® to proces, który wykorzystuje elementy wody, temperaturę oraz czas do tworzenia intrygującej kawy bezkofeinowej. Na początek zaczynamy od małych partii niesamowitej kawy i ekstraktu kawy zielonej. Następnie dodajemy lokalnej wody i poświęcamy odrobinę uwagi poprzez monitorowanie czasu i temperatury do momentu gdy kawa jest w 99.9% pozbawiona kofeiny.

Szczegóły produktu

Skład
Arabika (single)
Metody parzenia
ekspres kolbowy, french press, kawiarka, zalewajka
Profil smakowy
dzika wiśnia, marcepan
Profil palenia
ESPRESSO (ciemny)
Kwasowość
niska
Gorycz
wysoka
Słodycz
wysoka
Punktacja
81-83 / 100
Kraj pochodzenia
Peru
Obróbka
Swiss Water (kawa bezkofeinowa)
670 x 555-70.jpg
Dodatkowe informacje :
  • Nasza kawa nie jest aromatyzowana, a charakterystyczny gładki i słodki smak, głęboki aromat, oraz posmak jaki nam towarzyszy podczas picia, pochodzi ze specyfiki ziaren, a także procesu wypalania.
  • Projekt dofinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój, działanie 3.2. Wsparcie wdrożeń wyników prac B+R.
Loading...